Coaching

Ik geef al jaren kleur- en stijladviezen. Tijdens deze sessies hoor ik vrouwen uitspraken doen zoals: ‘Ben ik het wel waard?’, ‘Er is altijd tegen mij gezegd dat rood me niet staat’, ‘Ik ben niet mooi’ of ‘Ik vind het moeilijk om in de spiegel te kijken’. Stuk voor stuk overtuigingen die in meer of mindere mate een belemmerende rol kunnen spelen in iemands leven. 

🌱 Waarom zou je?

Omdat ik hierin graag verder help zou ik graag een poosje met je meelopen en je helpen stabieler te worden. Denk dan aan denkpatronen rondom vragen zoals: ‘hoe kijk ik naar God’, ‘hoe zie ik mezelf?’ en ‘hoe verhoud ik me tot een ander?’. We ontdekken tijdens de gesprekken dat er meer vrijheid voor je is dan je jezelf tot nu toe gunt. Helemaal mooi slaat niet alleen op de buitenkant, maar allereerst op je binnenkant. Meer mooi worden met God, voor jezelf en je omgeving!

💬 Hoe werkt het?

We beginnen met een intakegesprek. Als we beiden enthousiast zijn over de samenwerking dan plannen we vervolggesprekken in. Het aantal hiervan varieert; net wat nodig is.

✨ Wat is dat waard?

Voor een afspraak van 1 uur vraag ik als coach in opleiding een vergoeding van:

€25

Waarmee kan ik je helpen? Stuur een mailtje naar arda@helemaalmooi.nl, dan spreken we af!

Bloempje