Kleur- en stijladvies

🌈 Kleur

Als je voor kleding gaat shoppen, moet je kiezen. Want er zijn véél kleren. Met véél kleuren. Misschien stap je wel gelijk op een bepaalde tint af, misschien heb je wat hulp nodig. Een kleur kan verschillende kenmerken hebben: hij kan koel zijn, of helder of gedempt. Maar welke kleur staat nu echt mooi bij jou?

Ik begin bij je huid, want die heeft een (voor jou speciale) ondertoon. Samen kijken we welke kleuren daar mooi bij staan. Als een kleur goed staat, merk je dat in je gezicht. Je huid ziet er egaler uit, je tanden lijken witter en je haren en huid krijgen meer kleur.

Aan het einde geef ik je een kleurenwaaier en een bijpassend make-up advies mee naar huis.

👖 Stijl

Iedere vrouw heeft een ander figuur. De één heeft rechte vormen, de ander ronde. De één heeft een buikje, de ander is lang. Bij een stijladvies leer ik je je pluspunten te accentueren en de minpunten te maskeren, zodat je zo goed mogelijk voor de dag komt.

We kijken naar je figuur en je favoriete kledingstukken en brengen samen in kaart wat je goed staat. Kies je vooral voor comfortabele of chique kleding? Houd je van excentriek of van gewoon?

We werken aan de hand van een stijlboek, dat we samen gaan invullen. Aan het eind krijg je ‘m mee naar huis: Heb je gelijk een styling-handboek voor thuis!

Voor een kleur- en stijladvies vraag ik een vergoeding van:

€175

Bloempje

Maak een afspraak

  Je naam

  Je e-mailadres

  Wat kan ik voor je doen?

  Wanneer zou je graag afspreken?

  Kleur- en stijladvies cadeau!

  Wil je iemand verrassen met een kleur- en stijladvies? Stuur voor 15:00 een mailtje naar arda@helemaalmooi.nl, dan ligt de giftcard de volgende dag in feestelijke verpakking op je deurmat!